ILMAINEN TOIMITUS YLI 60€ TILAUKSIIN
NOPEAT TOIMITUKSET: 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ
yli 6kpl Verkkokauppa
LOPPU Tuusulan Myymälä
LOPPU Vantaan Myymälä
LOPPU Pirkkalan Myymälä
Hinnat voivat vaihdella myymälöittäin
Callebautin laadukkaalla belgialaisella suklaalla valmistat upeat makeiset ja käytät helposti myös muussa leivonnassa.
Katso Callebaut suklaan temperointi mikrossa.
Temperointiohje: Lämmitä suklaa vesihauteessa tai mikrossa 45 C. Jäähdytä suklaa sekoittaen 27 C. Lopuksi suklaa lämmitetään käyttölämpötilaan 31,5 asteeseen.
Ainesosat: kaakaovoi, sokeri, täysmaitojauhe, maitosokeri,
herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, karamellisoitu
sokeri (2%), emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen
vanilja-aromi, suola. Kaakaopavut viljelty Länsi- Afrikassa. Kaakaopitoisuus
vähintään 30,4%. Säilytä kuivassa paikassa, auringonvalolta suojattuna, 12-20 asteeseen välillä.
Ingredienser: kakaosmör, socker, helmjölkspulver, mjölksocker,
vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, karamelliserat socker
(2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, salt.
Kakaobönor som odlas i Västafrika. Kakaoinnehåll minst 30,4%. Förvara på en
torr plats, skyddad från solljus, mellan 12 och 20 grader C.
Ravintoarvot/ Näringsvärden per 100g:
Energiaa/ Energi: 2388 kJ (571 kcal)
Rasvaa/ Fett: 37,1 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat 23 g
Hiilihydraatteja/ Kolhydrater: 51 g, josta sokeria / varav sockerarter 50 g
Proteiinia/ Protein: 8,0 g
Suolaa/ Salt: 0,51 g
Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.
|
|
Varmimmin tavoitat asiakaspalvelun sähköpostitse info@confetti.fi
Puh: 045 120 6627 Arkisin Ma-Pe 9-14