-
purkin koko 200g
-
purkissa jauhemainen ja nestemäinen ainesosa
-
jauheen sävynä musta
Valmistus ohjeet 100g:n pitsimassaa
Kaada noin 56ml vettä kulhoon. Lisää 42g (n.4rkl) jauhemaista ainesosaa. Sekoitetaan sähkövatkaimella pari minuuttia.
Lisää 3g (n.1tl) nestemäistä ainesosaa. Vatkaa 5-10 minuuttia, kunnes tuote näyttää täysin sileältä ja tasaiselta. Pitsimassa on käyttövalmis.
Valmis pitsimassa säilyy ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa 7 päivää.
Pitsimaton käyttöohjeen löydät täältä.
Ainesosat: riisitärkkelys, fruktoosi, glukoosi, sakeutusaine E440, värit (E133, E151, E155, E171), makuaine: vanilja, säilöntäaine E202, kosteudensäilyttäjä E422, emulgointiaine E433.