Callebautin laadukkaalla belgialaisella suklaalla valmistat upeat makeiset ja käytät helposti myös muussa leivonnassa.
- pakkauksen paino 400g
- resepti N W2 valkosuklaa
- sisältää kaakaota vähintään 28%
- säilytä huoneenlämmössä valolta ja pölyltä suojattuna
- temperointilämpötila 29 astetta
Katso Callebaut suklaan temperointi mikrossa.
Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Growing Great Chocolate. Kaakaopitoisuus vähintään 28%. Säilytä kuivassa paikassa, auringonvalolta suojattuna, 120C -200C välillä.
Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kakaoinnehåll minst 28%. Förvara på en torr plats, skyddad från solljus, mellan 12 och 20 grader C.
Ravintoarvot / Näringsvärden per 100g:
Energiaa/ Energi: 2379 kJ (569 kcal)
Rasvaa/ Fett: 35,8 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat 22 g
Hiilihydraatteja/ Kolhydrater: 55 g, josta sokeria/ varav sockerarter 55 g
Proteiinia/ Protein: 6,0 g
Suolaa/ Salt: 0,21 g